NHL: Hainsey a Gerbe zostávajú v Caroline, podpísali nové kontrakty

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 10:01 • 2 min
NHL: Hainsey a Gerbe zostávajú v Caroline, podpísali nové kontrakty

RALEIGH - Hokejový obranca Ron Hainsey bude i naďalej obliekať dres klubu NHL Carolina Hurricanes. V utorok sa s predstaviteľmi "hurikánov" dohodol na novom trojročnom kontrakte v celkovej hodnote 8,5 miliónov amerických dolárov. Informovala o tom televízna stanica TSN.

slovakia

left justify in out

Skúsený zadák odohral v uplynulej sezóne všetkých 82 zápasov základnej časti profiligy, v ktorých strelil štyri góly a pridal 11 asistencií. V minulosti pôsobil aj v Columbuse, Montreale či Winnipegu.

 

Okrem Hainseyho sa na predĺžení spolupráce s vedením Caroliny dohodol aj útočník Nathan Gerbe, ktorý podpísal dvojročnú zmluvu na 3,5 milióna USD. Dvadsaťšesťročný krídelník si v skončenom ročníku vytvoril sezónne maximá v počte gólov (16), presilovkových gólov (3), bodov (31) i striel (31).

 

Obaja hokejisti sa tak aj budúci rok stretnú v jednej kabíne so slovenským obrancom Andrejom Sekerom, ktorý má s Hurricanes ešte rok platnú zmluvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies