NHL: Gólman Schneider si zatrénoval s bejzbalistami Red Sox

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 12:34 • 2 min
NHL: Gólman Schneider si zatrénoval s bejzbalistami Red Sox

NEWARK - Brankárska jednotka hokejistov zámorskej NHL New Jersey Devils Cory Schneider si v stredu vyskúšal trochu iný tréning, než na aký je bežne zvyknutý.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný gólman sa totiž zúčastnil na príprave bejzbalistov klubu Boston Red Sox pred súťažným domácim duelom proti Chicagu White Sox. Schneider sa narodil neďaleko Bostonu a od malička fandil miestnemu mužstvu. "Vždy som sníval o tom, že si vyskúšam niekoľko odpalov na tréningu Red Sox," prezradil hokejový brankár. Red Sox napokon prehrali s White Sox vysoko 2:9.


Schneider od vedenia klubu dostal bejzbalový dres so svojím menom a číslom 35, ktoré používa v NHL. Gólman Devils nezabudol na nadhadzovača Ricka Porcella, ktorý pochádza z New Jersey - venoval mu dres hokejových "diablov" z Newarku. Cory Schneider sa stal brankárskou jednotkou Devils po legendárnom Martinovi Brodeurovi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies