NHL: Gelinas pokračuje v New Jersey, diabli skúšajú ďalších päť hráčov

NETKY.SK • 15 September 2014, 17:53 • 2 min
NHL: Gelinas pokračuje v New Jersey, diabli skúšajú ďalších päť hráčov

NEW JERSEY - Kanadský hokejista Eric Gelinas bude pokračovať v drese tímu NHL New Jersey Devils. Vedenie "diablov" s ním ako obmedzeným voľným hráčom uzavrelo ročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

Okrem neho sa k tímu v rámci predsezónneho kempu pripojila aj ďalšia pätica hráčov. 
     

Hoci bližšie detaily klub ani hráč nezverejnili, portál NorthJersey.com hovorí o ročnej zmluve pre Gelinasa na 900.000 dolárov. Dvadsaťtriročný bek nazbieral v 60 dueloch uplynulej sezóny 29 bodov za 7 gólov a 22 asistencií. Na ľade strávil priemerne 17 minút na zápas.
   

V tréningovom kempe "diablov" sa objavil aj skúsený Mike Komisarek. Tridsaťdvaročnému obrancovi, ktorý v minulom ročníku obliekal dres Caroliny, ponúklo New Jersey skúšobný kontrakt. Komisarek strávil v NHL doposiaľ 11 sezón, počas ktorých obliekal dresy Montrealu, Toronta a Caroliny. Na skúške v kempe Devils sú aj Scott Gomez, Ruslan Fedotenko, Jordin Tootoo a Tomáš Kaberle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies