NHL: Daciuk nestihne úvod sezóny

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 10:41 • 2 min
NHL: Daciuk nestihne úvod sezóny

DETROIT - Ruský hokejista Detroitu Red Wings Pavel Daciuk, ktorý má za sebou operáciu pravého členka, pravdepodobne nestihne úvod novej sezóny. Útočník bude 9. októbra v Detroite, na ľade to však nebude. Daciuk sa podrobil zákroku 26. júna.

slovakia

left justify in out

"Lekári hovoria o štyroch až piatich mesiacoch liečby. Uvidíme, ako to pôjde... Budem v Detroite, ale tím začne bezo mňa. Dúfam, že vynechám len malú časť v úvode ročníka," povedal podľa Detroit Free Press pre švédsku televíziu SVT Daciuk, ktorý je momentálne v Jekaterinburgu a venuje sa deťom vo svojej hokejovej škole. Red Wings začnú sezónu 9. októbra súbojom proti Torontu.

 

Daciukovi pri operácii v Charlotte napravili poškodené väzy v pravom členku, ktoré si zranil pri blokovaní jednej zo striel v závere ostatnej sezóny. Center pre zdravotné problémy odohral počas ročníka 2014/2015 len 63 zápasov základnej časti NHL, v ktorých dosiahol 65 bodov (26+39). V siedmich dueloch play-off skóroval trikrát a pridal dve asistencie. Pre zranenie nemohol hrať na svetovom šampionáte v Prahe a Ostrave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies