NHL: Chára odohral 25 minút, ale Boston prehral, Jágr 4+2 po troch zápasoch

NETKY.SK • 30 September 2011, 17:41 • 2 min
NHL: Chára odohral 25 minút, ale Boston prehral, Jágr 4+2 po troch zápasoch

NHL Chára odohral 25 minút, ale Boston prehral, Jágr 4+2 po troch zápasoch - Hokej Slovenskí hokejisti si síce v noci na piatok v prípravných dueloch NHL štatistiku kanadského bodovania nevylepšili, ale dvaja z nich sa tešili z víťazstva svojho tímu. Kapi

slovakia

left justify in out

img

Slovenskí hokejisti si síce v noci na piatok v prípravných dueloch NHL štatistiku kanadského bodovania nevylepšili, ale dvaja z nich sa tešili z víťazstva svojho tímu.
      Kapitán tímu Boston Bruins Zdeno Chára tentoraz nedoviedol medveďov k víťazstvu, obhajca trofeje v zámorskej profisúťaži prehral s Ottawaou 1:2. Gigantický slovenský obranca strávil na ľade necelých 25 minút a zaznamenal päť streleckých pokusov.  
      V ďalšom stretnutí vyhrala Philadelphia Fylers aj s obrancom Andrejom Meszárošom nad New Jersey. V drese letcov zaznamenal víťazný gól Jaromír Jágr, ktorý bodoval v treťom stretnutí v rade. Česká hviezda odohrala v novom tíme tretí duel a na konte má tri výhry, pričom celkovo už nazbieral poltucet kanadských bodov za štyri góly a dve asistencie.  
      Ešte vo štvrtok večer New York Rangers v prvom útoku aj s krídelníkom Mariánom Gáboríkom triumfovali na ľade pražskej Sparty 2:0 a počas víkendu nastúpia v nedeľu 2. októbra v Bratislave proti Slovanu.
      
      výsledky: Philadelphia - New Jersey 2:1, Boston - Ottawa 1:2, Columbus - Minnesota 4:2, Montreal - Tampa Bay 0:4, St. Louis - Colorado 3:1, Dallas - Florida 7:1, Calgary - Phoenix 4:2, HC Sparta Praha - NY Rangers 0:2, San Jose - Vancouver 2:0 (v 3. tretine)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies