NHL: Carolina dá v tréningovom kempe šancu Torresovi

NETKY.SK • 30 August 2016, 11:11 • 2 min
NHL: Carolina dá v tréningovom kempe šancu Torresovi

RALEIGH - Vedenie klubu Carolina Hurricanes pozvalo hokejového veterána Raffiho Torresa na skúšku do predsezónneho tréningového kempu. Tridsaťštyriročný útočník v príprave zabojuje o riadnu zmluvu a svoj návrat do NHL. Informáciu priniesla webstránka televízie TSN.

slovakia

left justify in out

Torres odohral v slávnej zámorskej súťaži dlhých 15 sezón, naposledy sa v nej objavil v sezóne 2013/2014 v drese San Jose Sharks. Ďalší ročník vynechal pre zranenie. Vlani pred štartom sezóny dostal za zákrok na Jakoba Silfverberga v prípravnom zápase s Anaheimom dištanc na 41 stretnutí, čo bol už jeho piaty profiligový trest. Po odpykaní ho Sharks "odvelili" do nižšej súťaže AHL do rezervného tímu San Jose Barracuda, kde absolvoval šesť duelov. Vo februári ho vytrejdovali do Toronta, za ktorý ale neodohral ani zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies