Nezodpovedná matka nechala svoje dve malé deti bez dozoru: Keď sa vrátila, čakal ju strašný pohľad!

NETKY.SK • 14 Jún 2018, 13:03 • 2 min
Nezodpovedná matka nechala svoje dve malé deti bez dozoru: Keď sa vrátila, čakal ju strašný pohľad!

Keby prišla o chvíľu neskôr, jej mesačné dieťatko by už nebolo nažive!

slovakia

left justify in out

Istá žena z čínskej provincie Henan je matkou dvoch detí – trojročného a mesačného. Z doposiaľ neznámych dôvodov však na niekoľko hodín opustila svoj domov a tieto dve malé deti nechala úplne samé doma! Tento nepochopiteľný čin však neostal bez následkov.

 

Keď sa matka zo svojho „výletu“ vrátila, naskytol sa jej hrôzostrašný pohľad. Kojencovi totiž z úst vytekala pena a ona netušila, čo je za tým. Okamžite ho preto vzala do nemocnice. Tu sa dieťa podrobilo lekárskemu vyšetreniu, pričom röntgen ukázal, že mu v tele uviazli tri skrutky!

 

Týmto spôsobom ho totiž „nakŕmil“ jeho starší súrodenec. Samozrejme, rýchly zákrok bol nevyhnutný. Problematické však bolo, že malé dieťa sa nemohlo podrobiť klasickej operácii, tá by bola príliš riskantná. Lekári sa preto rozhodli pre gastroskop a magnety, pomocou ktorých kovové predmety zo žalúdka vytiahli. Ani to nebolo bez rizika, no rozhodne to novorodenca neohrozilo natoľko ako operácia.

 

Odborníkom sa nakoniec podarilo dieťatko zachrániť. Momentálne sa zotavuje a jeho stav je dobrý.  Pre lekárov je však nepochopiteľné, ako mohla matka dopustiť, aby takáto situácia vôbec nastala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies