AKTUALIZÁCIA: Milan Lasica už nie je medzi nami. Vo veku 81 rokov nás navždy opustil z miesta, ktoré bolo preňho všetkým

NETKY.SK • 18 Júl 2021, 22:49 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Milan Lasica už nie je medzi nami. Vo veku 81 rokov nás navždy opustil z miesta, ktoré bolo preňho všetkým

Milan Lasica odpadol na výročnom koncerte Bratislava Hot Serenaders. Oživiť sa ho už nepodarilo.

slovakia

left justify in out

AKTUALIZÁCIA (18.07.2021 o 23:18)

Bratislava Hot Serenaders oslavovali koncertom 30. výročie svojho vzniku a 20. výročie spolupráce s Milanom Lasicom.

 

 

Milan Lasica sa narodil 3. februára 1940 vo Zvolene. Po krátkom čase sa celá rodina presťahovala do Bratislavy, kde už prežil známy herec celý život. 

 

Lásku k divadlu v ňom prebudil strýko Ernest. Aj vďaka nemu sa rozhodol tejto profesii venovať profesionálne, a preto jeho ďalšie kroky smerovali na VŠMU, kde študoval dramaturgiu. 

 

Komická dvojica so Satinským 

Ako pripomína denník Sme, títo dvaja páni sa stretli na súťaži Hviezdoslavov Kubín v roku 1958, no vedeli o sebe už skôr. Vyrastali na tej istej ulici v Bratislave. Július Satinský bol len o rok mladší. Vystupovali spolu už ako študenti. 

 

Dlhé roky bavili široké publikum svojou satirou a trefnými pohľadmi na svet. V nezabudnuteľnej relácii "Všetci sú za dverami" komentovali spoločenské udalosti s humorným ponímaním a dávkou intelektu. 

 

 

Po smrti Satinského 29. decembra 2002, vystupoval ešte Milan Lasica v zábavnej relácii "Sedem s.r.o.", neskôr len "Sedem", ktorú dlhé roky moderovala Elena Vaclavová.

 

 

S ňou potom pokračoval aj ako spolumoderátor v "Zlatých časoch". 

 

Pôvodný článok

Vo veku 81 rokov v nedeľu zomrel obľúbený komik, herec a spevák Milan Lasica. Informáciu denníku SME potvrdil zdroj blízky Bratislava Hot Serenaders.

Lasica zrovna  vystupoval spolu s orchestrom na ich výročnom koncerte v bratislavskom Štúdiu L+S, keď počas interpretácie piesne odpadol. Oživiť sa ho už nepodarilo.

 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies