Neznámy páchateľ prepadol pracovníčku pošty v obci Hájske

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 10:34 • 2 min
Neznámy páchateľ prepadol pracovníčku pošty v obci Hájske

NITRA - Neznámy páchateľ dnes ráno lúpežne prepadol pracovníčku pošty v obci Hájske v okrese Šaľa. Lúpež sa stala približne o ôsmej hodine. Zlodej s kuklou na hlave namieril na zamestnankyňu pošty zbraň a žiadal od nej vydanie finančnej hotovosti.

slovakia

left justify in out

"Žena mu z obavy o život dala doposiaľ nezistenú sumu peňazí. Pri lúpeži nebol nikto zranený. Momentálne miesto činu zabezpečuje polícia, vykonávame procesné úkony," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

 

Páchateľ z miesta ušiel na osobnom motorovom vozidle Renault Clio bielej farby. Polícia pracuje aj s verziou, že ho v aute čakali komplici. Po zlodejovi a po vozidle je vyhlásené pátranie. Popis osoby zatiaľ nie je známy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies