REPORTÁŽ OneRepublic sa do Bratislavy vrátili po ôsmich rokoch

NETKY.SK • 14 Máj 2022, 10:00 • 2 min
REPORTÁŽ  OneRepublic sa do Bratislavy vrátili po ôsmich rokoch

Čakanie sa vyplatilo! To si povedal snáď každý fanúšik, ktorý zavítal na bratislavský koncert skupiny OneRepublic.

slovakia

left justify in out

 

Tí sa naposledy objavili na Slovensku v roku 2014, kedy fanúšikom sľúbili, že sa určite radi vrátia, a tak po dlhých 8 rokoch svoj sľub aj splnili.

 

img

 

Setlist bol plný tých najznamejších hitov a bolo vidieť aj cítiť, ako koncertovanie kapele chýbalo. Spevák Ryan Tedder mal pred pár dňami zapálené hlasivky a odišiel mu hlas, kvôli čomu museli zrušiť koncert vo Viedni. Našťastie sa stihol dať do poriadku, a tak sa bratislavský koncert mohol uskutočniť. Choroba sa však na výkone Teddera veľmi nepodpísala a bolo vidieť, že si koncert užíva.

 

img

 

Atmosféra na zaplnenom štadióne Ondreja Nepelu bola vynikajúca. Snáď najväčším prekvapením večera bolo pár coverov, ktoré kapela odpálila uprostred koncertu. Odzneli hity ako Bleeding Love od Leony Lewis,  Rumour Has It od Adele a tak isto Halo od Beyonce, ktorú sám Ryan aj pre Beyonce napísal.

 

img

 

Každý veľký fanúšik kapely čakal na skladbu Apologize, ktorá samozrejme nechýbala. Tedder ju zahral na klavíri a odspieval spolu s fanúšikmi. Kapela mala jednoduchú projekciu, ktorá príjemne dopĺňala atmosféru celého koncertu a fanúšikovia budú ešte veľmi dlho spomínať na tento  vydarený koncert. Snáď u nás OneRepublic uvidíme opäť a skôr ako o 8 rokov...    




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies