Španielsky Valladolid zdolal Barcelonu 3:1 a pomohol si v boji o záchranu

NETKY.SK • 24 Máj 2023, 09:55 • 2 min
Španielsky Valladolid zdolal Barcelonu 3:1 a pomohol si v boji o záchranu

MADRID - Realu Valladolid dosiahol dôležité víťazstvo v boji o udržanie sa v španielskej La Lige, keď v utorňajšom zápase zdolal už istého majstra FC Barcelona 3:1.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Realu Valladolid dosiahli dôležité víťazstvo v boji o udržanie sa v španielskej La Lige. V utorňajšom zápase 36. kola zdolali už istého majstra FC Barcelona 3:1 a v tabuľke figurujú na 17. mieste tri body nad pásmom zostupu. Osemnáste Getafe i devätnásty Espanyol, ktorý zaostáva o štyri body, však odohrali o zápas menej.

 

Domáci viedli už 3:0, aspoň čestný úspech Barcelony zaznamenal v 84. minúte Robert Lewandowski, s 23 gólmi najlepší strelec súťaže. Útočník hostí Raphinha vyjadril počas svojho striedania podporu krajanovi Viniciusovi Juniorovi z Realu Madrid, ktorý sa stal v nedeľu vo Valencii opakovane terčom rasistických urážok. Brazílčan si vyzliekol dres, pod ktorým mal na tričku napísaný odkaz "Sme spolu, Vini". Pri odchode z trávnika zdvihol nad hlavu pravú päsť.

 

highlighty zápasu Barcelona - Valladolid

 

La Liga - 36. kolo: Real Valladolid - FC Barcelona 3:1 (2:0) Góly: 2. Christensen (vlastný), 22. Larin (z 11 m), 73. Plata - 84. Lewandowski



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies