REPORTÁŽ: Oliver Oswald našiel v herectve svoje šťastie a naplnenie

NETKY.SK • 27 Marec 2019, 14:41 • 2 min
REPORTÁŽ: Oliver Oswald našiel v herectve svoje šťastie a naplnenie

BRATISLAVA - Oliver Oswald je známy zo seriálu Oteckovia. Okrem toho, že hercom, podnikateľom je aj influencerom. Na svojom Instagramovom účte má viac ako 79,6 tisíc sledovateľov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jeho herecká kariéra sa začala nečakanou náhodou, keď si ho ako 8-ročného počas čakania v rade na vianočného kapra v nákupnom centre všimla pani z produkcie TV Markíza, ktorú zaujal jeho spontánny prejav a pozvala ho na casting. Na nakrúcanie ho na základe castingu vybrali, no keďže krátko pred nakrúcaním ochorel, z účinkovania nebolo nič. Onedlho však prišla ponuka zo Slovenskej televízie na účinkovanie v 40-dielnom vzdelávacom cykle pre deti Mediálni špióni, ktorí sa vysielali každú sobotu na Dvojke v rokoch 2010-2011. To bolo Oliverovo prvé nakrúcanie. Ako 10-ročný bol tvárou kampane T-Mobile na detskú simkartu.

 

img

 

V 11-tich rokoch si zahral úlohu Adama v komediálnom seriáli TV Markíza Zita na krku. Nasledovali epizódne úlohy vo viacerých seriáloch TV Markíza i v jednej časti legendárneho seriálu RTVS Superhrdinovia. Zahral si aj v jednom z najviac medzinárodne oceňovaných filmov posledných rokov - Učiteľka so Zuzanou Mauréry v hlavnej úlohe.
V 14-tich rokoch začal podnikať - vyhľadáva módne značky, ktoré zaujímajú mladých ľudí a limitované kusy tričiek alebo topánok prináša na Slovensko.

 

img

 

Momentálne navštevuje 4. ročník bilingválneho gymnázia Federica Garcia Lorcu. V detstve hrával niekoľko rokov futbal za Slovan Bratislava. Vyskúšal viacero ďalších športov, ako tenis, bedminton, plávanie, karate i zápasenie. Herecké schopnosti si zdokonaľuje v LUDUSe. Oliver musí stíhať herectvo, školu a spolupráce na Instagrame. Tento maturant sa snaží robiť všetko naplno a čo najlepšie, ako sa dá.

 

img

 

Snaží sa investovať svoj čas do vecí, ktoré ho robia štastným. Napriek svojmu mladému veku môže byť vzorom a inšpiráciou pre nás všetkých.

 

Pre Netky.sk Oliver prezradil, aké má plány do budúcna a čo preňho herectvo znamená.

 

Viac sa dozviete vo videu:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies