Neznámy muž poleptal v Bratislave dve ženy kyselinou

NETKY.SK • 18 Január 2013, 10:09 • 2 min
Neznámy muž poleptal v Bratislave dve ženy kyselinou

Neznámy muž poleptal v Bratislave dve ženy kyselinou - Krimi Polícia vyšetruje prípad násilného poleptania dvoch žien, ku ktorému došlo dnes ráno pred budovou Okresného súdu Bratislava II na Drieňovej ulici. Doposiaľ nezistený páchateľ ich polial žieravin

slovakia

left justify in out

img

Polícia vyšetruje prípad násilného poleptania dvoch žien, ku ktorému došlo dnes ráno pred budovou Okresného súdu Bratislava II na Drieňovej ulici. Doposiaľ nezistený páchateľ ich polial žieravinou neznámeho pôvodu. Ženy museli záchranári previezť do nemocnice v Ružinove.
      Ako informovala policajná hovorkyňa Petra Hrášková, k incidentu prišlo krátko po 08.00 h. Polícia po mužovi, ktorý sa činu dopustil, pátra. "V súčasnosti vykonávame všetky úkony potrebné pre rozhodnutie o ďalšom postupe," uviedla Hrášková.
      Poleptané ženy ošetrili na Klinike popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v ružinovskej nemocnici. "Jedna z nich má ťažký úraz, ktorý si vyžaduje ústavnú lekársku starostlivosť, ostáva preto v nemocnici," uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská. Zranenie druhej ženy je podľa jej slov menej vážne. "V jej prípade postačovalo ambulantné ošetrenie." 
      Bližšie informácie na žiadosť pacientok nemocnica zverejňovať nebude.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies