Nezbednica: Žena pod vplyvom kokaínu rozbila Ferrari a pokúsila sa utiecť súkromným lietadlom

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 17:13 • 2 min
Nezbednica: Žena pod vplyvom kokaínu rozbila Ferrari a pokúsila sa utiecť súkromným lietadlom

IBIZA – Nemenovaná mladá žena rakúskej národnosti na Ibize havarovala s luxusným Ferrari a potom sa pokúsila utiecť na ešte drahšom stroji. Pritom všetkom jej dopomáhal aj kokaín.

slovakia

left justify in out

Zahraničné médiá informovali o Rakušanke (25), ktorá s Ferrari za takmer pol milióna eur nabúrala do nákladného auta. Po nehode z miesta činu ušla na letisko a pokúsila sa opustiť ostrov na súkromnom lietadle jej priateľa pôvodom zo Saudskej Arábie.

 

Na miesto nehody prišiel zamestnanec jej priateľa, ktorý sa mal postarať o auto. Svedkovia počuli, že sa pred jej odchodom rozprávali o nejakom lietadle a tak zalarmovali políciu.

 

img

 

Muži zákona ju na letisku dohnali, skôr než stihla vzlietnuť. Následne jej urobili testy na prítomnosť alkoholu a drog v tele. Zistilo, že je pod vplyvom kokaínu a nemá ani vodičský preukaz.

 

Ženu zatkli a obvinili z trestnej činnosti ohrozovania pod vplyvom návykových látok ako aj neoprávneného šoférovania. V blízkej dobe sa postaví pred súd. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies