Náš zápas nepôjde do 3. kola: Jan Veselík ide do Bratislavy za jediným cieľom

NETKY.SK • 5 Jún 2023, 18:00 • 2 min
Náš zápas nepôjde do 3. kola: Jan Veselík ide do Bratislavy za jediným cieľom

Na poslednom turnaji RFA 10 si Jan Veselík pripísal prvú výhru medzi profesionálmi. Napriek tomu, že vzal zápas o tri kategórie vyššie proti v poloťažkej váhe, ukončil Dušana Glezga už v 1. kole.

slovakia

left justify in out

Ani proti Martinovi Horínkovi neočakáva extrémne zdĺhavý zápas a na nepriateľskej pôde pred Horínkovým domácim publikom sa pokúsi natiahnuť víťaznú sériu. Bude tak môcť učiniť už túto sobotu na RFA 11 v Bratislave. Posledné lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

img

 

Dávid ukončil Goliáša v 1. kole

Aj keď Dušan Glezgo nemá obzvlášť oslnivé skóre, v súboji s Janom Veselíkom ako ortodoxnou ľahkou váhou mal mať výraznú veľkostnú prevahu. Predzápasové predpoklady hovorili, že po silovej stránke bude Glezgo jasne dominovať, no to sa vôbec nestalo. Už v úvode zápasu sa Veselíkovi podarilo vziať Glezga pod seba, kde si systematicky vylepšoval pozíciu.

 

„Čakal som, že na zemi budem mať silnú prevahu,“ vrátil sa späť k svojmu duelu na RFA 10 v Havířove. Veselíkove očakávania sa kompletne naplnili a svojho krajana na zemi vyslovene šikanoval. Po prechode do backmountu netrvalo dlho, kým Dušana Glezga dobil na TKO. Upravil tak svoje skóre na 1-1 a odčinil porážku proti mimoriadne kvalitnému Brazílčanovi Limovi.

 

img

 

Do dvoch kôl bude koniec

Do svojho tretieho zápasu medzi profesionálmi tentokrát pre zmenu nastúpi vo welterovej váhe. „Najviac by mi sedela 70-ka, ale musel by som mať čas na to do nej zhodiť,“ povedal o zápase s Martinom Horínkom, ktorý má takisto medzi profesionálmi vyrovnané skóre. „Predpokladám, že náš zápas nepôjde do 3. kola,“ predpovedá Jan Veselík.

 

Na strane „Mrca“ Horínka by malo byť publikum, keďže sa zápas uskutoční v Bratislave. Na to je ale český bojovník a reprezentant JMFS Gymu pripravený. Obaja bojovníci sú predovšetkým zemiari, no Horínek v jeho posledných troch zápasoch ukázal skvelý striking. Jeho prednosti v tomto odvetví si uvedomuje aj Veselík, ktorý bude verný svojej víťaznej stratégii. „Väčšie šance mám určite na zemi,“ povedal pred jeho súbojom na RFA 11. Celý turnaj môžete sledovať prostredníctvom platformy PPV.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies