Igor Matovič prirovnal Richarda Sulíka ku Goebbelsovi. V čom podľa neho klame šéf liberálov?

NETKY.SK • 9 Júl 2022, 18:55 • 2 min
Igor Matovič prirovnal Richarda Sulíka ku Goebbelsovi. V čom podľa neho klame šéf liberálov?

BRATISLAVA - Minister financií po strohom vyjadrení z rána tentoraz Richardovi Sulíkovi nič nedaroval.

slovakia

left justify in out

Igor Matovič sa znovu vyjadril na sociálnej sieti Facebook a tentoraz sa rozpísal ku všetkému, čo mu strana Sloboda a Solidarita vytýka. Pvýkrát sa vyjadril aj k dátumu, kedy podľa neho padne vláda.

 

Ono je za tým určite niečo väčšie, vyššia hra, o ktorej nikto z nás ani netuší. Dohoda s niekým, komu tretie povalenie vlády SaSkou mimoriadne vyhovuje. Lebo postaviť zdôvodnenie na “rozvrate verejných financií Rodinným balíčkom a navyše s fašistami” je len jedna bohapustá Goebbelsovská lož. Svedčí to o tom, že plán je dávno urobený a 1. septembra SaS povalí už tretiu vládu, ktorej je súčasťou," napísal Igor Matovič.

 

img

 

Minister financií ďalej tvrdí, že od Richarda Sulíka dostal verejný prísľub, ktorý počuli zvyšní koaliční partneri, Veronika Remišová i Boris Kollár. 

 

Predseda SaS mi verejne sľúbil, že ak Rodinný balíček presadím s opozíciou, nebude to strana Sloboda a Solidarita považovať za porušenie koaličnej zmluvy. To znamená, že je lož tvrdenie SaS, že sme ho presadili napriek vôli SaS. Ak by ho chceli zablokovať, nedávali by nám súhlas a hlavne by ho vetovali." dodal Igor Matovič.

 

Prečítajte si aj: Zuzana Čaputová diskutovala na Pohode. Prečo sa cíti ako bezdomovec?

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies