Neymar sa vrátil do tréningovému kempu v sanitke

NETKY.SK • 5 Júl 2014, 11:06 • 2 min
Neymar sa vrátil do tréningovému kempu v sanitke

FORTALEZA - Neymar sa v sobotu vrátil do tréningového kempu brazílskej futbalovej reprezentácie. Hviezdny futbalista utrpel vo štvrťfinálovom súboji MS proti Kolumbii zlomeninu stavca a šampionát sa pre neho predčasne skončil.

slovakia

left justify in out

Podľa lekárov bude pauzovať štyri až šesť týždňov. Neymar letel s tímom z mesta Fortaleza naspäť do Ria de Janeiro a potom ho odviezli do nemocnice v meste Teresopolis. Do kempu sa vrátil v sanitke.
      

Najlepší hráč Brazílie a strelec štyroch gólov na turnaji sa zranil v 87. minúte, keď ho nešetrne kolenom zasiahol do chrbta kolumbijský obranca Juan Camilo Zuniga. Neymar zostal dlho ležať na ihrisku, kým ho odniesli na nosidlách. Podľa členov brazílskeho realizačného tímu v šatni kričal od bolesti. "Každý vedel, že sa na Neymara bude poľovať. Upozorňovali sme na to, ale nikto nás nepočúval," hneval sa tréner Brazílčanov Luiz Felipe Scolari, ktorého citovala agentúra AP.
      

V dueli medzi Brazíliou a Kolumbiou bolo celkovo 54 faulov, ale podľa Scolariho nemal španielsky rozhodca Carlos Velasco Carballo kontrolu nad zápasom. "Takto je to vždy a po Neymarovi idú hráči súpera. Rozhodcovia musia hviezdy viac strážiť," pridal názor útočník Hulk. Brazília zdolala Kolumbiu 2:1 a v semifinále sa stretne v utorok s Nemeckom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies