New York Knicks opäť najhodnotnejším klubom NBA

NETKY.SK • 16 Február 2017, 10:36 • 2 min
New York Knicks opäť najhodnotnejším klubom NBA

NEW YORK - New York Knickerbockers sú druhú sezónu po sebe najhodnotnejším klubom Národnej basketbalovej asociácie (NBA).

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z rebríčka špecializovaného magazínu Forbes, podľa ktorého je cena organizácie so zázemím v slávnej Madison Square Garden 3,3 miliardy amerických dolárov. Ide o desaťpercentný nárast v porovnaní s predchádzajúcim obdobím. Hoci sa klubu darí na finančnom poli, zo športového hľadiska to nie je nijaká sláva - mužstvo bolo v play-off naposledy v ročníku 2012/2013 a črtá sa jeho ďalšia absencia vo vyraďovacej časti Východnej konferencie. Druhá pozícia v rebríčku najhodnotnejších klubov patrí Los Angeles Lakers (3 miliardy), tretí sú Golden State Warriors (2,6 miliardy). Priemerná hodnota klubu NBA je 1,36 miliardy, najmenej "stoja" New Orleans Pelicans, a to 750 miliónov USD. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies