New Kids on the Block zverejnili VIDEOklip k piesni One More Night

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 14:01 • 2 min
New Kids on the Block zverejnili VIDEOklip k piesni One More Night

LOS ANGELES - Americká formácia New Kids on the Block zverejnila videoklip k piesni One More Night. Členovia skupiny Jordan Knight, Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg a Danny Wood v novinke spievajú na rôznych miestach a v závere sa stretnú na pódiu.

slovakia

left justify in out

Skladba pochádza z očakávaného EP Thankful, ktoré sa dostane na trh 12. mája. Nahrávka bude obsahovať aj skladby Heartbeat, Thankful, Hard (Not Loving U) a Still Sounds Good. V rovnaký deň skupina odštartuje Total Package Tour, počas ktorého sa predstaví v USA a Kanade. 

 



Chlapčenská formácia New Kids on the Block vznikla v roku 1984 v Bostone a debutovala o dva roky neskôr eponymnou štúdiovkou. Nasledovali albumy Hangin' Tough (1988), Merry, Merry Christmas (1989), Step By Step (1990), Face The Music (1994). Po vydaní tejto nahrávky ukončili činnosť, no v roku 2008 sa vrátili na scénu a vydali ďalšie dva albumy The Block (2008) a 10 (2013). Okrem toho majú tiež na konte spoločný album s Backstreet Boys s názvom NKOTBSB (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies