VIDEO Neviete ráno vstať z postele? Paplónový oblek je určený práve vám!

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 20:00 • 2 min
VIDEO Neviete ráno vstať z postele? Paplónový oblek je určený práve vám!

LONDÝN – Aj pre vás je vstávanie do práce utrpením a nedokážete vyliezť z teplej postele? Hotelový reťazec Jurys Inn Hotel Group prišiel s riešením – paplónovým oblekom!

slovakia

left justify in out

Je to perfektné oblečenie pre ľudí, ktorým sa ráno nechce z postele a odteraz si môžu tento komfort vychutnávať 24 hodín denne.

Výrazne biely dvojdielny oblek dostal meno Suvet a má polstrovaný golier, ktorý poslúži ako vankúš. Navyše nadmerne vypchaté ramená vám ráno zabezpečia viac miesta v hromadnej doprave a spolucestujúci vám budú určite závidieť. Pravdepodobne sa však nevyhnete ani schvaľovaciemu procesu v práci.

 



Hotelový reťazec Jurys Inn vytvoril tento paplónový oblek v reakcii na prieskum, v ktorom 56% Britov povedalo, že sa ráno nedokážu dostať z postele do práce.

Jurys Inn tak nadviazol spoluprácu s hviezdnou kostýmovou dizajnérkou Wendy Benstead a výsledok už poznáte. Výsledok ich spolupráce je unisex a oblek je veľmi elegantný.

"Ak bude o tento prototyp dostatočný záujem, tak určite zvážime výrobu limitovanej edície tohto pohodlného paplónového obleku. Nakoniec, kto by sa nechcel váľať v perinách po celý deň?" povedala vedúca marketingu pre Jurys Inn Suzanne Cannon.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies