Neuveriteľné VIDEO: Žena má denne 50 orgazmov!

NETKY.SK • 24 Október 2013, 12:02 • 2 min
Neuveriteľné VIDEO: Žena má denne 50 orgazmov!

NEW YORK – Niektoré ženy nezažijú ani jeden orgazmus v živote. Dvadsaťdvaročná Amanda Gryce ich len za jediný deň zažije až 50!

slovakia

left justify in out

Pre Amandu je každý deň peklom. Trpí syndrómom takzvaného „stáleho sexuálneho vzrušenia“ (Persistent Sexual Arousal Syndrome). Táto choroba jej ničí život. Spôsobuje problémy v jej partnerskom živote a takisto je prekážkou aj v jej každodennom fungovaní. Dokonca aj počas rozhovoru dosiahne orgazmus takmer okamžite.

Amanda je s nervami v koncoch, nevie čo má robiť a dokonca uvažovala aj o samovražde. Vyvrcholenie na ňu príde hocikedy v priebehu dňa. Spúšťačom je napríklad vibrovanie telefónu, hlasná hudba na diskotéke, alebo aj cesta autom a lietadlom.

Doktori zatiaľ nevedia, čo je príčinou tejto nezvyčajnej choroby. Amanda však stále dúfa, že sa svojho „prekliatia“ zbaví.

Pozrite si, ako vyzerá Amandin bežný deň v praxi



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies