Neuveriteľné! Muž prichytil svoju ženu v posteli so šéfom, potom prišla ešte horšia rana

NETKY.SK • 5 September 2017, 18:05 • 2 min
Neuveriteľné! Muž prichytil svoju ženu v posteli so šéfom, potom prišla ešte horšia rana

NEW YORK – Po nevere sa vina väčšinou pripisuje hriešnikovi, zatiaľ čo obeť sa pasuje so zlomeným srdcom. V tomto prípade to bolo celkom inak. Sean Donis (37) z New Yorku nielenže, prichytil svoju nevernú ženu ale bude za to zrejme aj potrestaný.

slovakia

left justify in out

Pýtate sa ako je to možné?

Sean tušil už dlhšie, že je mu manželka Nancy neverná s jej šéfom. Jedného večera ho opäť nechala samého doma so synom tvrdiac, že ide na pohárik a kamarátkami.

 

Sean však cítil, že ide inam. Ženu našiel pomocou aplikácii Find My iPhone a do domu muža vošiel cez nezamknuté dvere. Tam sa jeho nočná mora stala skutočnosťou. Nevernicu s milencom si dokonca natočil na video, aby mal  dôkaz.

 

Normálne by bol tento chlap označený za obeť, avšak podľa tamojšieho právneho systému to je práve on, kto môže skončil vo väzení.

 

Nancy požiadala o rozvod a chudák Sean sa po mesiacoch dozvedel, že je obvinený za nezákonné sledovanie a vlámanie. Na konci septembra sa dozvie rozsudok.

 

"Mám pocit, že je to čo mi robia, je nespravodlivé. Je to ako keby som bol dvakrát potrestaný,“ povedal Sean pre Daily Mail.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies