Neudoerfler je „porsche“ kancelárskeho nábytku; preto si ho vybrala aj Porsche Informatik

NETKY.SK • 17 Január 2018, 10:18 • 2 min
Neudoerfler je „porsche“ kancelárskeho nábytku; preto si ho vybrala aj Porsche Informatik

Správne priestorové riešenie kancelárskych priestorov zvyšuje efektivitu zamestnancov o 36 %. Je dôležité, aby zamestnanci cítili, že kancelária, v ktorej pracujú, je miestom kooperácie.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tento poznatok rešpektuje rakúsky výrobca kancelárskeho nábytku NEUDOERFLER, ktorý sa presadil na viacerých trhoch svojou inovatívnosťou a konzultačnou kompetentnosťou. Riešenia spoločnosti Neudoerfler preto nájdete v kancelárskych priestoroch popredných firiem. Jednou z nich je Porsche Informatik, dcérska firma spoločnosti Porsche Holding Salzburg.

 

Porsche Holding Salzburg je jedným z najväčších a najúspešnejších predajcov áut v Európe s pobočkami v 21 európskych krajinách a navyše aj v Latinskej Amerike a na Taiwane. Od roku 2011 je 100-percentnou dcérskou spoločnosťou spoločnosti Volkswagen AG.

 

Divízia Porsche Informatik má jeden hlavný cieľ: vyvíjať najlepšie softvérové riešenia pre obchod s autami. Svoje aktivity teraz riadi z moderných priestorov vybavených nábytkom a príslušenstvom značky NEUDOERFLER. V európskom a globálnom meradle sa jej 450 zamestnancov stará o potreby dovozcov, predajcov a poskytovateľov finančných služieb v Rakúsku, krajinách V4 a bývalej Juhoslávie a ďalej v Albánsku, Belgicku, Bulharsku, Čile, Francúzsku, Mexiku, Kolumbii, Nemecku, Španielsku, Rumunsku, Rusku, Taliansku, na Taiwane a na Ukrajine.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies