Nechutné VIDEO! Nemecký tréner Joachim Löw sa rýpe v nose a podáva ruku Ronaldovi!

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 17:30 • 2 min
Nechutné VIDEO! Nemecký tréner Joachim Löw sa rýpe v nose a podáva ruku Ronaldovi!

SALVADOR – Zvyčajne je pozápasové podanie si rúk so súperom považované za športové fair-play gesto a preukázanie rešpektu. Nebude to však asi prípad nemeckého trénera Joachima Löwa, ktorý sa tesne predtým rýpal v nose.

slovakia

left justify in out

Keď po skončení zápasu išiel Cristiano Ronaldo dole z ihriska, nemecký tréner Joachim Löw neváhal a srdečne mu potriasol rukou. Mohlo to byť pekné športové gesto, keby ho kamera tesne predtým nepristihla ako sa rýpe v nose. Reprezentanti Nemecka si poradili s oslabeným Portugalskom 4-0, avšak zápas bol poznačený viacerými kontroverznými výrokmi rozhodcu.

 

V ďalšom zápase čaká na zverencov Joachima Löwa africký súper z Ghany a bude zaujímavé sledovať koľko ich hráčov sa bude po zápase ponáhlať potriasť si s ním ruky.

 

 

Už pred štyrmi rokmi na MS 2010 v Juhoafrickej Republike kamera pristihla Joachima Löwa ako doluje v nose, následne si z úlovku robí guličku a nakoniec si na tom pochutí. Hovorí sa síce, že proti chuti žiaden dišputát, ale takéto dopĺňanie solí je predsa len nechutné.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies