Nemecký prezident prosil občanov v Cottbuse o toleranciu k migrantom

NETKY.SK • 30 Jún 2018, 15:00 • 2 min
Nemecký prezident prosil občanov v Cottbuse o toleranciu k migrantom

COTTBUS - Nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier dorazil do migrantmi sužovaného Cottbusu, aby sa zúčastnil ceremónie dvadsiatich rokov „Tolerantného Brandenburska“ a vypočul si sťažnosti ľudí. Občanov Cottbusu vyzval, ako inak, k tolerancii, píše server rbb24.de.

slovakia

left justify in out

„Je tu tendencia brutalizácie a borenia jednoty, na čo musíme reagovať. Tolerancia, rešpekt a mierumilovné súžitie musí byť vyžadované na všetkých úrovniach,“ povedal.

 

Zatiaľčo k tolerancii vyzývajúci prezident dorazil v sprievode početnej ochranky, obyvatelia Cottbusu si taký luxus na uliciach svojho mesta nemôžu dovoliť. Tolerovať netolerovateľné nemôžu a nechcú, píše server stredoevropan.cz. Kvôli tomu v marci a apríli usporiadali v meste niekoľko demonštrácií, na ktorých požadovali koniec migrácie do Nemecka.

  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies