NECHUTNÉ VIDEO: Predavač z Detroitu, pľul zákazníkom do jedla

NETKY.SK • 16 November 2018, 11:37 • 2 min
NECHUTNÉ VIDEO: Predavač z Detroitu, pľul zákazníkom do jedla

DETROIT - Osemnásťmesačný podmienečný trest vymeral vo štvrtok súd v Detroite v americkom štáte Michigan bývalému predavačovi v stánku s rýchlym občerstvením na štadióne bejzbalového tímu za to, že v nepozorovanej chvíli pľul zákazníkom do pizze.

slovakia

left justify in out

Potvrdzuje to video, ktoré bolo nedávno zverejnené na Instagrame, a na ktorom vidno, ako 21-ročný Jaylon Kerley púšťa svoje sliny do pizze pre zákazníka. Kerley bude musieť okrem toho absolvovať kurz sebaovládania a počas trvania podmienky nesmie pracovať nikde, kde by mohol prichádzať do styku s potravinami.

Kerley sa k činu už dávnejšie priznal, no nijako ho nekomentoval. Jeho právna zástupkyňa Carla Marable však vo štvrtok na súde uviedla, že jej mandant svoje údajne veľmi ľutuje.

Kerleya krátko po tom, ako sa jeho správanie prevalilo, vyhodili z roboty a musel absolvovať zdravotné testy, ktoré ukázali, že nemá žiadnu prenosnú chorobu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies