Nechutné FOTO: Žena rok spávala vedľa svojho mŕtveho manžela!

NETKY.SK • 20 November 2013, 14:35 • 2 min
Nechutné FOTO: Žena rok spávala vedľa svojho mŕtveho manžela!

BRUSEL – Smrť manžela je natoľko zničila a nevedela si ju pripustiť, že ešte rok spávala s jeho bezvládnym telom v posteli.

slovakia

left justify in out

Oddaná šesťesiatdeväťorčná Belgičanka spávala noc čo noc vedľa mumifikovaných pozostatkov svojho manžela Marcela H. (79) aj napriek obrovskému zápachu z rozkladajúceho sa tela. Podľa polície muž pravdepodobne neprežil astmatický záchvat, ktorý ho postihol v novembri minulého roku.

Susedia sa nikdy nesťažovali na nič zvláštne a telo objavili iba preto, lebo majiteľ vtrhol do bytu spolu s políciou, pretože žena rok nezaplatila nájomné. Keď prišli do izby čakalo ich nechutné prekvapenie.

„Telo sa môže mumifikovať v suchom a teplom prostredí. Trvá to asi týždeň, kým prejde do takého stavu,“ komentoval nález patológ Philippe Boxho. „Už som za niekoľko rokov mojej praxe zažil dva alebo tri podobné prípady, že človek spával v posteli s mŕtvym partnerom,“ dodal Boxho. 

Varovanie: Fotografie v galérii nie sú pre slabé povahy




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies