Neapol opäť zaváhal, titul je v nedohľadne

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 12:29 • 2 min
Neapol opäť zaváhal, titul je v nedohľadne

LIVORNO - Futbalisti SSC Neapol opäť zaváhali v najvyššej talianskej súťaži a ich šanca na zisk prvého majstrovského titulu od sezóny 1989/1990 je už len v teoretickej rovine. Zverenci trénera Rafaela Beníteza v nedeľu remizovali na ihrisku Livorna 1:1, bol pri tom aj slovenský reprezentant hostí Marek Hamšík. Banskobystrický rodák hral do 82. min, keď ho vystriedal Duván Zapata.

slovakia

left justify in out

Neapolčania sa v nedeľu ujali vedenia v 32. min, pokutový kop po faule na Gorana Pandeva premenil belgický útočník Dries Mertens. O sedem minút však brankár SSC Pepe Reina nešťastne poslal loptu do vlastnej siete. "Mrzí nás strata bodov. Mali sme ideálnu šancu priblížiť sa k druhému AS Rím, ktorý v sobotu večer hral tiež nerozhodne. Duel v Livorne sme nezvládli, nedotiahli sme ho do víťazného konca. Škoda," povedal odchovanec Jupie Podlavice Hamšík pre svoju oficiálnu klubovú stránku. 

Neapol vyhral z ostatných desiatich ligových duelov len štyri, okrem toho hral päťkrát nerozhodne a raz prehral. V tabuľke Serie A mu patrí tretie miesto s 52 bodmi. Druhý AS Rím má o šesť bodov viac a zápas k dobru. Vedúci Juventus Turín je na najlepšej ceste k zisku tretieho titulu po sebe, na konte má 69 bodov. 

"Partenopei" sa najbližšie predstavia v nedeľňajšom ligovom dueli 27. kola proti AS Rím. Úvodný výkop duelu je na programe o 20.45 h SEČ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies