Ruka Hore spustila 9. ročník hlasovania o top umelcov!

NETKY.SK • 26 Január 2022, 10:26 • 2 min
Ruka Hore spustila 9. ročník hlasovania o top umelcov!

Multižánrová hudobná anketa RUKA HORE AWARDS je tu opäť. Už minulý ročník ukázal ako si ľudia vážia hudobný prínos slovenskej a českej scény svojím hlasovaním, čo sa odrazilo na počte 40 000 hlasov. Umelci tvorili napriek pandémii ďalej a o tom, komu sa darilo najviac, rozhodnete len a len vy!

slovakia

left justify in out

Meranie popularity slovenských spevákov, speváčok či skupín vyhlasovali rôzne hudobné anktey už od roku 1998, obľúbený Slávik sa dočkal až 15 ročníkov a následne zanikol. Naň nadviazalala v roku 2013 hudobná multižánrová platforma Ruka Hore, ktorá začala podporovať umelcov aj po hodnotiacej stránke, čím bolo meranie ich tvorby za isté obdobie. Ruka Hore Awards minulý rok odvysielala svoj prvý GalaStream, ktorý je stále aktívny na kanáli Ruka Hore: https://youtu.be/qV7HYLgGqOs.

 

 

Keďže Ruka Hore prináša umelcom všetko pod jednou strechou – album, merch, digitály a platformu, kde sa vedeli umelci odprezentovať – spustili 1. ročník Ruka Hore Awards, ktorý z roka na rok rástol. Prelomový bol v roku 2020, kedy sa do hlasovania zapojilo dosiahlo  17 000 ľudí.

 

Ruka Hore spustila koncom roka celkový rebrand značky, ktorú pokrstila špeciálnym krátkym, hudobným filmom, v ktorom  odznelo vyše 27 interpretov. Následne 10. januára spustili 8. ročník Ruka Hore Awards s výsledkom, ktorý prekonal všetky očakávania.  

 

 

Do aktuálneho 9. ročníka sa môžete zapojiť aj vy! Stačí zahlasovať v jednotlivých kategóriách. Ak vyplníte všetky, môžete sa dočkať aj odmeny, a to získať na mesiac Fiat 500e, mobilné telefóny Samsung, reproduktory JBL, kolobežku XIAOMI a iné hodnotné ceny.  

 

 

Hlasovať môžete tu:

RUKA HORE AWARDS

 

 

Viac info:

https://awards.rukahore.sk/

https://www.instagram.com/RukaHore/

https://www.facebook.com/RukaHore



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies