NBA: Whiteside zostáva v Miami, DeRozan v Toronte

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 18:37 • 2 min
NBA: Whiteside zostáva v Miami, DeRozan v Toronte

MIAMI - Basketbalista Hassan Whiteside na internetovom portáli The Players' Tribune uviedol, že zostáva v klube NBA Miami Heat.

slovakia

left justify in out

Podľa človeka blízkeho športovcovi ide o štvorročnú zmluvu. Dvadsaťsedemročný Whiteside pôsobí v organizácii Heat od novembra 2014 a odvtedy sa stal veľkou oporou i jedným z najlepšie platených hráčov v histórii klubu. "Od školy som hral v ôsmich tímoch. Nie som pripravení hrať v ďalšom. Rozhodol som sa predĺžiť zmluvu s Miami. Neviem sa dočkať, kedy sa opäť vrátim do práce a pokúsim sa priviesť Heat k ďalšiemu titulu," uviedol na stránke The Players' Tribune. Vedenie Miami Heat vyhlásilo, že udržať Whitesida v tíme bola hlavná letná priorita.


Dvadsaťšesťročný DeMar DeRozan podpísal novú zmluvu s tímom Toronto Raptors. Podľa anonymnej osoby z hráčovho okolia je najpravdepodobnejšie, že sa s vedením tímu dohodli na päťročnej zmluve. DeRozan, ktorý bude reprezentovať USA na olympijských hrách v Riu, bol spájaný s odchodom do Los Angeles Lakers, ale Raptors si za letný cieľ stanovilo udržať ho vo svojom kádri.
Obe nové zmluvy budú oficiálne podpísané a potvrdené najskôr až 7. júla.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies