NBA: Splash brothers s Durantom zaznamenali rekordnú štvrtinu proti Nuggets

NETKY.SK • 16 Január 2019, 11:26 • 2 min
NBA: Splash brothers s Durantom zaznamenali rekordnú štvrtinu proti Nuggets

NEW YORK - Basketbalisti Golden State Warriors zvíťazili v noci na stredu v zámorskej NBA na palubovke Denveru Nuggets jasne 142:111 a pripísali si piaty triumf v sérii. Naopak Nuggets súboj dvoch najlepších tímov Západnej konferencie absolútne nezvládli a pretrhli šnúru domácich výhier, ktorá sa zastavila na čísle dvanásť.

slovakia

left justify in out

Warriors nastrieľali v úvodnej štvrtine 51 bodov, čo je nový ligový rekord. O doterajšie maximum (50 bodov) sa delilo niekoľko tímov, naposledy to dosiahol v prvej štvrtine Phoenix a takisto v súboji proti Denveru (10. novembra 1990).

 

 

Obhajca titulu si tak poistil vedenie v Západnej konferencii pred druhými Nuggets. Najvýznamnejšou mierou sa pod víťazstvo podpísali Stephen Curry a Klay Thompson, obaja zhodne nazbierali 31 bodov.

 

"Bol to krásny basketbal. Nepamätám si, že by som niekedy videl lepšiu štvrtinu. Bol to doslova ohňostroj," citovala televízna stanica ESPN trénera hostí Steva Kerra.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies