NBA: Po Pippenovi a Kukočovi sa do Chicaga vracia aj Grant

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 11:05 • 2 min
NBA: Po Pippenovi a Kukočovi sa do Chicaga vracia aj Grant

CHICAGO - Dobrí holubi sa vracajú - do basketbalového klubu Chicago Bulls. Po Scottiem Pippenovi a Tonim Kukočovi bude pôsobiť vo funkcii poradcu prezidenta a výkonného riaditeľa klubu Michaela Reinsdorfa aj Horace Grant.

slovakia

left justify in out

Ide o ďalšie významné meno z Jordanovej éry; niekdajší neodmysliteľný člen základnej päťky tímu bol aj vďaka "potápačským" ochranným okuliarom ľahko rozpoznateľný pre fanúšikov NBA po celom svete.

"Chicago Bulls mali v mojom srdci vždy výnimočné miesto a veľa pre mňa znamená stať sa znova členom rodiny. Vďaka tímu mám spomienky na celý život a teším sa na získanie ďalších už v novej úlohe," vyhlásil na oficiálnom klubovom webe 50-ročný Grant, ktorý sa funkcie ujme v októbri 2016.

Bývalý výborný pivot získal po Jordanovom boku tri majstrovské prstene v rokoch 1991 - 1993, štvrtý triumf pridal ako člen Los Angeles Lakers v sezóne 2000/2001. Dres Bulls si obliekal sedem sezón, v 546 dueloch dosiahol priemery 12,6 bodu, 8,6 doskoku, 2,2 asistencie, 1,08 zisku a 1,06 bloku pri 53-percentnej úspešnosti streľby. Uplynulých šesť rokov pracoval pre NBA ako veľvyslanec dobrej vôle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies