NBA: Mimo hry Antič a Bargnani, možno aj Bogut s Leem

NETKY.SK • 24 Január 2014, 09:57 • 2 min
NBA: Mimo hry Antič a Bargnani, možno aj Bogut s Leem

ATLANTA - Pivot basketbalovej Atlanta Pero Antič si pre únavovú zlomeninu pravého členka nezahrá dva až štyri týždne.

slovakia

left justify in out

Macedónec zaujal miesto v základnej zostave Hawks počas maródky Ala Horforda, ktorého do konca sezóny vyradilo natrhnutie pravého prsného svalu. Antič utrpel mierne závažné podvrtnutie členka už 16. januára v londýnskom zápase NBA proti Brooklynu.

Na neurčito je mimo hry krídelník New York Knicks Andrea Bargnani, ktorý si v stredajšom stretnutí s Philadelphiou natrhol väz ľavého lakťa. Doplatil na škaredý pád, ktorým sa skončil jeho pokus o smeč. Knicks pod košom chýbajú aj Amare Stoudemire a Kenyon Martin, obaja pre podvrtnuté členky. Jednotka draftu z roku 2006 Bargnani má vo svojej prvej newyorskej sezóne priemer 13,3 bodu a je druhým najlepším strelcom tímu. 

Golden State v tomto ročníku ťaží aj z hry podkošovej dvojice Andrew Bogut, David Lee, ale v piatok proti Minnesote sa môže stať, že nenastúpi ani jeden z nich. Tréner Mark Jackson potvrdil, že štvrtkový tréning absolvovali v obmedzenom režime. Austrálsky pivot Bogut si v pondelňajšom stretnutí s Indianou podvrtol pravé koleno, Američan Lee má zase natiahnuté ľavé rameno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies