NBA: LeBron žiada menej času na palubovke

NETKY.SK • 20 November 2014, 11:27 • 2 min
NBA: LeBron žiada menej času na palubovke

CLEVELAND - LeBron James žiada pre seba aj Kyrieho Irvinga a Kevina Loveho od trénera basketbalistov Clevelandu Davida Blatta menej času na palubovke.

slovakia

left justify in out

Hviezdny krídelník je s priemerom 39,1 minúty tretím najvyťaženejším hráčom NBA, Irvingovi (38,4) a Lovemu (37,0) patria štvrtá a piata priečka.

 

"Neprekážalo by mi hrať menej. Myslím si, že by sme mali dať viac príležitostí chlapcom z lavičky. Nazrel som do štatistík a zistil, že my traja sme v päťke najvyťaženejších hráčov ligy. Tie čísla musia ísť dole. Samozrejme, že teraz si na seba zvykáme, snažíme sa nájsť správny rytmus a potrebujeme hrať, takže je to náročné, ale pár mojich minút menej by bolo na prospech celého tímu," uviedol podľa Fox Sports 29-ročný James, ktorý sa do Clevelandu vrátil v lete po štyroch rokoch v Miami. V aktuálnom ročníku má priemery 25,9 bodu, 6,6 doskoku a 6,8 asistencie na jeden duel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies