Bývalý špeciálny prokurátor mal v hľadáčiku oligarchu Bödöra. Plánoval ho poslať za mreže!

NETKY.SK • 3 August 2021, 7:28 • 2 min
Bývalý špeciálny prokurátor mal v hľadáčiku oligarchu Bödöra. Plánoval ho poslať za mreže!

BRATISLAVA - Z uznesenia Najvyššieho súdu vyplýva, že postupným vyšetrovaním sa podozrenia voči väznenému nitrianskemu oligarchovi Norbertovi Bödörovi posilňujú.

slovakia

left justify in out

Pri obhliadke kancelárie bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika sa vlani našli rôzne listiny, ktoré sa týkajú nitrianskeho oligarchu Norberta Bödöra

 

Podľa denníka N, ktorý informáciu priniesol, išlo o kópiu uznesenia o vznesení obvinenia, odôvodnenie podnetu na jeho vzatie do väzby ako aj samotný návrh.

 

img

Najvyšší súd SR, ktorý oligarchu ponechal vo väzbe, v rozhodnutí podľa Denníka N pripomína, že postupným vyšetrovaním sa podozrenia voči nemu len posilňujú.

 

„Oligarcha je vo väzbe od júla minulého roka, keď ho zadržali v rámci akcie Dobytkár, teda najrozsiahlejšieho korupčného škandálu týkajúceho sa agrodotácií. Odvtedy mu pribudlo ďalšie obvinenie z prania špinavých peňazí, na čo vo svojom rozhodnutí senát Dany Wänkeovej, Petra Paludu a Martina Piovartsyho takisto upozorňuje,“ píše Denník N na svojom webe.

 

Najvyšší súd v rozhodnutí, ktorým ponechal Norberta Bödöra vo väzbe, pripomína, že postupným vyšetrovaním sa podozrenia voči nemu posilňujú.

 

Prečítajte si tiež: Toto si myslí Robert Fico o bývalom špeciálnom prokurátorovi Dušanovi Kováčikovi!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona