NBA: Griffin dostal za napadnutie kustóda dištanc na štyri zápasy, jeho plat pôjde na charitu

NETKY.SK • 10 Február 2016, 10:13 • 2 min
NBA: Griffin dostal za napadnutie kustóda dištanc na štyri zápasy, jeho plat pôjde na charitu

LOS ANGELES - Len čo bude aktuálne zranený basketbalista Blake Griffin z Los Angeles Clippers zdravotne znova fit, hneď si aj odpyká štvorzápasový dištanc bez nároku na plat, ktorý poputuje na charitatívne účely.

slovakia

left justify in out

Takýto trest vymeral svojej najväčšej hviezde kalifornský klub za koncojanuárový incident v Toronte. Dvadsaťšesťročný krídelník tam počas hádky s kustódom tímu Matiasom Testim neváhal použiť hrubú silu.

 

Najprv ho udrel v reštaurácii, a keď napadnutý odišiel z podniku, vybral sa za ním a zopakoval svoj atak aj vonku. Zlomil si pri tom štvrtú záprstnú kostičku pravej ruky, Testimu spôsobil viditeľné zranenia na tvári. Obaja sú ináč kamaráti, dokonca spolu trávili dovolenku. Griffin má v tejto sezóne priemery 23,2 bodu, 8,7 doskokov a 5 asistencií. Podľa amerických médií by sa mal vrátiť do diania približne v polovici marca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies