NBA: Gortatovi sa vyhrážali bombou aj smrťou rodiny

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 08:12 • 2 min
NBA: Gortatovi sa vyhrážali bombou aj smrťou rodiny

WASHINGTON - Basketbalová NBA spustila vyšetrovanie teroristických hrozieb, ktoré boli adresované Washingtonu a poľskému hráčovi tímu Marcinovi Gortatovi. Udialo sa to prostredníctvom sociálnej siete Twitter počas úspešnej štvrťfinálovej série vo Východnej konferencii proti Chicagu.

slovakia

left justify in out

"Niekomu sa znepáčilo vyradenie Bulls. 'Tweety' sa objavili po druhom víťaznom zápase v Chicagu. Dotyčný hrozil, že na palube lietadla je bomba, že ich zhodia aj na moju vlasť, že celá moja rodina zomrie a podobne," citoval web Basketballinsiders 30-ročného rodáka z Lodžu. NBA nekomentovala otázku zvýšenej bezpečnosti hráča, ale Gortat priznal, že ho už v tejto súvislosti navštívili "nejakí ľudia". 

 

Washington vyradil Chicago prekvapujúco 4:1 na zápasy a v konferenčnom semifinále sa stretne s Indianou. Holohlavý pivot s prezývkou "poľské kladivo" je pevnou súčasťou základnej zostavy Wizards, v drese ktorých v základnej časti dosiahol priemery 13,2 bodu a 9,5 doskoku na jeden duel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies