NBA: Gay zostáva v Sacramente, zarobí vyše 19 miliónov

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 14:33 • 2 min
NBA: Gay zostáva v Sacramente, zarobí vyše 19 miliónov

SACRAMENTO - Jeden z najlepšie platených basketbalistov v súčasnej NBA Rudy Gay zostáva v Sacramente, ktoré ho v rámci rozsiahlej výmeny získalo vlani v decembri z Toronta.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný krídelník teraz využil hráčsku opciu v zmluve a v ročníku 2014/2015 zarobí ako najlepšie platený hráč Kings 19,3 milióna dolárov.

"Sme nadšení, že aj v ďalšej sezóne sa vráti do Sacramenta. Po prestupe rýchlo demonštroval hernú vyváženosť na oboch koncoch palubovky. Považujeme ho za hodnotného člena našej napredujúcej organizácie," uviedol majoritný vlastník klubu Vivek Ranadivé. 

 

Gay dosiahol v drese Sacramenta svoje kariérne maximá 20,1 bodu a 3,1 asistencie na zápas, ku ktorým pravidelne pridával aj 5,5 doskoku. Jeho doterajšia kariéra je spojená predovšetkým s Memphisom, v ktorom pôsobil v rokoch 2006 - 2013. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies