NBA: Denver je na čele a Brooklyn sa rozstrieľal proti Atlante

NETKY.SK • 17 December 2018, 11:12 • 2 min
NBA: Denver je na čele a Brooklyn sa rozstrieľal proti Atlante

NEW YORK - Nedeľňajší súboj lídrov konferencií v zámorskej basketbalovej NBA vyznel pre Denver, ktorý vyhral nad Torontom 95:86. Brooklyn dosiahol piate víťazstvo v rade.

slovakia

left justify in out

Nuggets vyhrali desiaty raz z ostatných dvanástich zápasov a na čele Západnej konferencie boli predtým naposledy 18. decembra 1984. Vo víťaznom tíme sa zaskvel srbský pivot Nikola Jokič 26 bodmi, Torontu nestačilo 29 bodov a 14 doskokov Kawhiho Leonarda.

 

"Zdá sa, že momentálne sme najlepší tím, ale pred nami je ešte veľa zápasov," povedal tréner Denveru Michael Malone.

 

img

Nikola Jokič v domácich farbách Denveru Nuggets

Zdroj: TASR


Až 144 bodov nastrieľali hráči Brooklynu do koša Atlanty a dosiahli piate víťazstvo v sérii. Ich lídrom bol D'Angelo Russel s 32 bodmi, z . Až osem domácich strelcov predviedlo dvojciferný "nástrel". Toľko triumfov v jednom slede uhrali Nets naposledy predtým v marci a apríli 2015. Súčet 144 bodov je druhý najvyšší v histórii klubu po triumfe 147:132 nad Detroitom zo 17. apríla 1982. "Po prvom polčase som sa obával o výsledok, bolo to ako na hojdačke. Vraveli sme si, že do tretej štvrtiny nastúpime ostrejšie a to sme aj predviedli," poznamenal tréner Brooklynu Kenny Atkinson.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies