NBA: Davis odriekol účasť na Zápase hviezd, príde Nowitzki

NETKY.SK • 12 Február 2015, 10:11 • 2 min
NBA: Davis odriekol účasť na Zápase hviezd, príde Nowitzki

NEW ORLEANS - Vlani si Anthony Davis ako nováčik hneď pripísal prvú účasť v Zápase hviezd basketbalovej NBA, tento rok na ňu nenadviaže. Pre zranenie ramena musel krídelník New Orleans odrieknuť štart v nedeľňajšej exhibícii v newyorskej Madison Square Garden, kde mal nastúpiť v základnej zostave výberu Západnej konferencie.

slovakia

left justify in out

"Po starostlivom zvážení som sa rozhodol, že nebudem súčasťou tohtoročného programu All-Star. Ďakujem fanúšikom, že za mňa hlasovali, je mi veľmi ľúto, že nemôžem hrať. Napriek sklamaniu som nadšený z príležitosti byť prítomný na udalostiach okolo Zápasu hviezd a zúčastniť sa na oslavách basketbalu s najväčšími jeho postavami," uviedol 21-ročný Davis vo vyhlásení. 

 

Pred rokom Davis nahradil v zostave Západu zraneného Kobeho Bryanta, teraz ho zastúpi iný adept na vstup do Siene slávy NBA Dirk Nowitzki z Dallasu, pre ktorého to bude trinásty štart. 

 

Druhoročiak Davis sa zranil v sobotňajšom zápase so Chicagom, keď škaredo spadol po smeči v štýle alley-oop z rýchleho protiútoku rovno na pravé rameno. 

 

"Viac ako všetko ostatné je pre mňa dôležité, aby som sa čo najskôr vrátil na palubovky," dodal hráč s tohtosezónnymi priemermi 24,5 bodu, 10,3 doskoku a 2,8 bloku na zápas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies