NBA: Cleveland niekoľko týždňov bez J.R. Smitha

NETKY.SK • 22 December 2016, 11:39 • 2 min
NBA: Cleveland niekoľko týždňov bez J.R. Smitha

CLEVELAND - Úradujúci šampión basketbalovej NBA Cleveland Cavaliers bude niekoľko týždňov improvizovať so základnou zostavou. Vypadol mu z nej J.R. Smith a v stredu proti Milwaaukee nenastúpil druhý raz za sebou ani Kevin Love. Tréner Tyronn Lue v tom nevidí problém a neobáva sa ani preťaženia dvoch zvyšných hviezd LeBrona Jamesa a Kyrieho Irvinga.

slovakia

left justify in out

Rozohrávač s mimoriadne presnou muškou J.R. Smith si v utorok v Milwaukee zlomil palec na pravej ruke a klub zatiaľ nešpecifikoval dĺžku liečby. Na operáciu to však nevyzerá. Prípady ako tento si vyžadujú najmenej mesačný výpadok. Kevin Love laboruje s narazeným kolenom, v piatok by však už mohol byť k dispozícii proti Brooklynu. Cavaliers už dávnejšie prišli na celú sezónu o iného podkošového hráča Chrisa "Birdmana" Andersena.

 

"J.R. nám bude chýbať, jeho hra v obrane, smrtiaca streľba. Ale to nás nesmie ospravedlňovať. Sú tu ďalší pripravení zaujať jeho miesto. Myslím si, že je v našich silách zvládnuť túto výzvu," konštatoval Lue, ktorý zatiaľ neplánuje zamestnávať generálneho manažéra Davida Griffina hľadaním posíl.

 

James v utorok strávil na ihrisku 47 minút, Irving 45. V stredu proti tomu istému súperovi sa už vrátili k normálu, odohrali po 34 minút. Jamesov priemer v tejto sezóne je 37,3, Irvingov 34,2 minúty. "LeBron pozná svoje telo najlepšie. Keď povie, že sa necíti dobre, nebude hrať. Jeho predstava je niekde medzi 38 a 39 minútami. Ideme podľa plánu," zažehnal obavy Lue.

 

Cleveland zvládol oba zápasy a na čele Východnej konferencie ťahá šnúru troch víťazstiev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies