Návrat zimy: Cez víkend bude na niektorých miestach snežiť!

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 16:51 • 2 min
Návrat zimy: Cez víkend bude na niektorých miestach snežiť!

BRATISLAVA – Zima ešte nepovedala posledné slovo. Tento víkend padali teplotné rekordy a nasledujúci sa poriadne ochladí a bude snežiť.

slovakia

left justify in out

Studený vzduch by k nám mal prísť cez víkend. Zvyšné dni v týždni by mali byť slnečné a teplota by sa mala vystúpiť až na 18 stupňov Celzia.

V sobotu k nám zavíta studený front z Dánska, ktorý so sebou prinesie výrazné ochladenie, silný vietor a zrážky. Teplota by mala klesnúť na niektorých miestach na 8 stupňov a v noci dokonca až na -1 stupeň.

Nedeľa bude ešte horšia. Denná teplota klesne na 3 až 8 stupňov a v noci dokonca až na -3 stupne. V nadmorskej výške cca 600 metrov sa môžu v noci objaviť snehové prehánky a vo výškach od 800m by už malo snežiť poriadne. Fúkať bude silný vietor.

 

V pondelok očakávajte rovnaký scenár. Teploty ba mali miernejšie stúpnuť na 4 až 9 stupňov. V nadmorských výškach nad 600 metrov sa stále očakávajú snehové prehánky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies