Návrat Venus Williamsovej na Novom Zélande, cieľom finálová účasť

NETKY.SK • 27 December 2013, 10:45 • 2 min
Návrat Venus Williamsovej na Novom Zélande, cieľom finálová účasť

AUCLAND - Americká tenistka Venus Williamsová hlási, že už je zdravotne opäť fit a novú sezónu odštartuje na turnaji WTA v Aucklande. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Sedemnásobná grandslamová víťazka pricestovala z Los Angeles na Nový Zéland v piatok a zdôraznila, že jej cieľom v Aucklande je postup do finále.

"Už sa mi snívalo, že som vyhrala. Potom som sa však zobudila s vedomím, že som ešte neodohrala ani jediný set. Dúfam, že sa budem postupne zlepšovať set od setu a postúpim až do finále. To by bolo fajn," povedala V. Williamsová.

Tridsaťtriročná tenistka vyhrala naposledy turnajové finále v októbri 2012 v Luxemburgu. "Cítim, že do novej sezóny idem zdravotne fit, tak ako som už dlho nebola. Takže teraz som vzrušená a mám pozitívne očakávania. Mojim celkovým cieľom je byť ako Serena Williamsová," dodala sestra aktuálnej svetovej jednotky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies