Remišová pozvala členov strany Za ľudí na chatu. Niektorí sa ešte nerozhodli, či pôjdu

NETKY.SK • 1 Júl 2021, 12:53 • 2 min
Remišová pozvala členov strany Za ľudí na chatu. Niektorí sa ešte nerozhodli, či pôjdu

BRATISLAVA - Skupina nespokojných členov strany Za ľudí okolo ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej sa ešte nerozhodla, či príjme pozvanie predsedníčky strany Veroniky Remišovej na spoločné stretnutie, ktoré by sa malo konať na chate.

slovakia

left justify in out

Tomáš Lehotský spomenul, že sa o tejto téme ešte spoločne nerozprávali. Reagoval tak na stredajšie vyjadrenie predsedníčky Za ľudí. Veronika Remišová plánuje pozvať všetkých kolegov zo skupiny nespokojných členov vedenia strany „na priateľský a úprimný rozhovor, kde bude mať každý priestor na vyjadrenie svojho názoru na situáciu v strane Za ľudí a na našu budúcnosť". Lehotský opakovane zdôraznil, že chcú vnútrostranícku situáciu riešiť na úrovni predsedníctva strany.

 

 

 

img


Prečítajte si: Lehotského znepokojuje, ako Matovič útočí na ministerku spravodlivosti


„Predsedníctvo strany Za ľudí by malo zasadať pravidelne každý mesiac, čo sa nedeje. Nerozumiem tomu, no my aj naďalej trváme na zvolaní mimoriadneho snemu, na ktorom plánujeme riešiť budúcnosť strany," dodal.

 

img

Ďalší poslanec Národnej rady a člen Predsedníctva Za ľudí Vladimír Ledecký Remišovej pozvanie na chatu nepríjme. „Môžeme to zorganizovať na úrovni predsedníctva strany, kde sa budeme priateľsky rozprávať, prípadne na mimoriadnom sneme, nie na chate, aby sme si tam nejakým spôsobom odkomunikovali veci. Stretnutie na chate v tomto prípade pre mňa neprichádza do úvahy, keďže na chatu chodím so svojimi priateľmi," uviedol Ledecký. Zároveň prízvukoval, že bolo trikrát prerušené Predsedníctvo Za ľudí, na ktorom boli nespokojní členovia strany pripravení diskutovať.

 

img

 

Mohlo by vás zaujímať: Remišová netúži po zmene vlády, referendum o predčasných voľbách odignoruje

Remišová od stretnutia očakáva predovšetkým zodpovedný návrat k práci pre Slovensko. Poukázala na to, že členovia strany, voliči a občania neočakávajú senzácie, populistické gestá ani vzájomné útoky, ale očakávajú prácu, ktorá zanechá za sebou pozitívne výsledky. „Je našou povinnosťou takto sa správať a takto pracovať. Trieštenie síl totiž pomáha len starému a novému Smeru," napísala v stredu 30. júna vo svojom profile na sociálnej sieti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies