Navková pobúrila Rusov pripomienkou holokaustu

NETKY.SK • 28 November 2016, 11:05 • 2 min
Navková pobúrila Rusov pripomienkou holokaustu

MOSKVA - Krasokorčuliarka Tatiana Navková sa postarala v Rusku o rozruch vystúpením na sobotňajšej časti sledovanej televíznej šou.

slovakia

left justify in out

Olympijská víťazka z Turína 2006 i dvojnásobná majsterka sveta a jej partner Andrej Burkovskij predviedli publiku tanec na motívy oscarového tragikomického filmu Život je krásny o židovskom otcovi, ktorý svojho syna chráni pred útrapami nacistického koncentračného tábora tak, že celý ich pobyt vykresľuje ako hru. Navková a Burkovskij stvárnenie umocnili kostýmami - korčuľovali v pruhovaných väzenských uniformách so žltou šesťcípou hviezdou.


Štyridsaťjedenročná manželka hovorcu ruského prezidenta Dmitrija Peskova na svojom instagramovom konte hneď zaregistrovala pobúrené reakcie. Odpovedala na ne vyhlásením pre médiá, že chcela vzdať hold obetiam holokaustu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies