Následky snehovej víchrice Jonas pocítila letecká doprava v USA aj dnes

NETKY.SK • 25 Január 2016, 18:23 • 2 min
Následky snehovej víchrice Jonas pocítila letecká doprava v USA aj dnes

NEW YORK - Viaceré americké letiská museli aj dnes odložiť alebo úplne zrušiť spolu takmer 1510 letov v dôsledku mohutnej snehovej víchrice Jonas, ktorá sa cez víkend prehnala západným pobrežím Spojených štátov.

slovakia

left justify in out

Agentúra AP napísala, že postupne slabnúca snehová smršť aj dnes takmer úplne ochromila leteckú dopravu v najrušnejších amerických metropolách New York a Washington.


Dispečeri Medzinárodného letiska slobody Newark v New Jersey zrušili dnes ráno kvôli nepriaznivému počasiu 244 letov a deväť odbavili s meškaním. LaGuardiovo letisko v štvrti Queens na Long Islande v New Yorku hlásilo 143 zrušených letov a tri meškania. Ďalšie newyorské letisko - Medzinárodné letisko John F. Kennedyho - úplne zrušilo 42 letov a desať vypravilo s meškaním. Tretím najhoršie zasiahnutým letiskom v USA bolo Medzinárodné letisko Dulles pri Washingtone, kde museli zrušiť celkovo 127 letov a tri meškali.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies