Napečme si šťastie s Katkou Brychtovou

NETKY.SK • 14 December 2018, 14:38 • 2 min
Napečme si šťastie s Katkou Brychtovou

Bratislava-Každý z nás má svoj vlastný recept na sladký a šťastný život. Na nefalšované, šťastne sladké dobroty má recept aj známa moderátorka Katarína Brychtová. A nielen jeden!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Po úspešnej kuchárke Moje sladké radosti vydáva druhú zbierku receptov Napečme si šťastie. Nájdete v nej tie najchutnejšie koláče a dezerty, zdravé dobroty a dokonca aj niekoľko slaných pochúťok. Katka pečie s tradičnými a kvalitnými surovinami, a tiež s nadšením, radosťou a láskou:

 

„Tentoraz píšem aj viac o svojom živote a najmä o tom, čo mi ho osladzuje, čo ma robí šťastnou, čo mám rada a čo ma teší.“ Napečte si sladké šťastie s Katkou Brychtovou, a nielen na Vianoce! Kniha receptov vychádza vo vydavateľstve Fortuna Libri, viac na www.fortunalibri.sk.

img

 

Od pečenia ku knihe receptov

 

„Keď som napísala prvú knižku receptov Moje sladké radosti, splnil sa mi sen. Po čase som si však uvedomila, že vydanie knihy bolo pre mňa impulzom, aby som ďalej rozvíjala svoju vášeň, ktorou je pečenie. Okrem toho, stále som mala v zásobe kopu receptov, ktoré sa do prvej knižky nedostali.“

img

 

Ak pečiete tak radi ako Katka Brychtová, určite nazrite do novej knihy receptov Napečme si šťastie. Nájdete v nej pokope recepty na najlepšie koláče aj dezerty, klasické i moderné: medovníčky, sypaný tvarohový koláč, šišky, čučoriedkovník, medové rezy, ale aj návod na prípravu crème brûlée, tiramisu, Pavlovovej torty, čokoládovej peny, Sacherovej torty či dokonca vlastných praliniek. Takisto nechýbajú recepty na zdravšie, no pritom stále veľmi chutné dobroty. Bonusom pre tých, ktorí majú radi slané, je tip na langoš, pizzu, focacciu i pagáčiky.

img

 

 

Pečenie prináša radosť

Katka Brychtová do svojej novej kuchárky Napečme si šťastie zozbierala rodinné recepty, od svokry Adelky, od kamarátok, ale i známe dezerty. Zdôrazňuje, že nie je cukrárka, ale iba nadšenkyňa, ktorá si pečenie pre svojich blízkych naozaj vychutnáva. Katka pri pečení používa poctivé suroviny a obľubuje koláče, v ktorých sa nešetrí maslom, vajíčkami či ovocím. Zdravému pečeniu však prišla na chuť aj ona:

 

„Hoci som dlho odolávala, aj ja som napokon trochu podľahla trendu zdravých receptov – teda, zdravších. Jednu kapitolu som vyhradila pre všetkých, ktorí obľubujú menej kalorické koláče alebo hľadajú alternatívy zo zdravotných dôvodov,“ dodáva.

img

 

Katarína Brychtová je známa televízna a rozhlasová moderátorka. Diváci ju poznajú predovšetkým z Pošty pre teba, Pravdivých príbehov s Katkou Brychtovou či Naj dedinky Slovenska. Venuje sa aj dabingu, stelesnila Rachel v Priateľoch či Suzan v Zúfalých manželkách. 

Je vydatá, má dve dospelé deti. Vo voľnom čase veľmi rada pečie.

 

V exkluzívnom videu z krstu knihy sme sa spýtali Andyho Hrica, Zuzany Vačkovej, Zuzany Tlučkovej , Martina Nikodýma a Zory Czoborovej na ich vlastný recept na štastie. Viac sa dozviete vo videu :




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies