Naomi Campbell si zahrá v piatej sezóne American Horror Story

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 15:31 • 2 min
Naomi Campbell si zahrá v piatej sezóne American Horror Story

USA - Anglická supermodelka Naomi Campbell doplní obsadenie piatej sezóny hororovej antológie American Horror Story (2011).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročná rodáčka z južného Londýna stvárni v pripravovanej sérii nesúcej podtitul Hotel módnu redaktorku. Campbell má začať s nakrúcaním budúci týždeň.

 

V piatej sérii American Horror Story, ktorú plánuje americká televízia FX začať vysielať v októbri tohto roka, sa ukážu aj Matt Bomer, Finn Wittrock, Max Greenfield, Evan Peters, Angela Bassett, Kathy Bates, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Sarah Paulson, Cheyenne Jackson a speváčka Lady Gaga. Jessica Lange, ktorá sa v štyroch sezónach projektu predstavila postupne ako Constance Langdon, sestra Jude Martin, Fiona Goode a Elsa Mars, v marci oznámila, že ju diváci a diváčky v nových epizódach neuvidia. V júni sa však v rozhovore pre portál The Wrap vyjadrila, že sa nebráni malej úlohe v budúcich častiach. 

Naomi Campbell sa do sveta modelingu dostala ako 15-ročná. Vypracovala sa na jednu z najúspešnejších modeliek na svete a spolu s ďalšími piatimi kolegyňami Cindy Crawford, Christy Turlington, Lindou Evangelista, Claudiou Schiffer a Kate Moss sa zaradila do kategórie supermodeliek 90. rokov 20. storočia. Zahrala si napríklad vo filmoch Studený ako ľad (1991), Rapsódia v Miami (1995), Sex po telefóne (1996) či v seriáloch Kids (1979), Fastlane (2002 - 2003) alebo Empire (2015). Okrem svojej kariéry však pútala pozornosť aj výstredným správaním, závislosťou od drog, slávnymi milencami ako Mike Tyson či Robert De Niro, ale aj agresivitou. Niekoľkokrát ju obvinili z násilného útoku na jej zamestnancov, spolupracovníkov a v jednom prípade na policajtov. Objavila sa aj v Madonninej kontroverznej knihe fotografií Sex (1992).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies