Legenda F1 je hospitalizovaná v Paríži

NETKY.SK • 10 September 2019, 10:14 • 2 min
Legenda F1 je hospitalizovaná v Paríži

PARÍŽ - Najlepšieho jazdca všetkých čias Nemca Michaela Schumachera priviezli počas včerajších hodín do parížskej nemocnice. Miestny denník La Parisien verejnosť informoval, že legenda sa nachádza na oddelení kardiovaskulárnej chirurgie.

slovakia

left justify in out

Podľa doteraz zistených zdrojov má 7-násobný majster sveta problémy so srdcom. V nemocnici je už hospitalizovaný pod drobnohľadom doktora Philippa Menaschého, priekopníka bunkovej terapie pri liečbe ochorení srdca. 

 

 

Na verejnosti sa Schumacher neobjavil od nehody v Alpách (2013), kedy pri páde na lyžiach utrpel vážne poranenie hlavy. Od tej doby sa nevie, čo presne sa s legendou F1 deje, a aké typy operácií podstúpil. Rodina neposkytuje édiám žiadne informácie o jeho zdravotnom ani psychickom stave.  

 

img

 

Podľa Le Parisien 50-ročného Schumachera v pondelok tajne previezli do Paríža. Na oddelení dostáva do tela infúzie kmeňových buniek, ktoré majú protizápalový účinok. V nemocnici by mal ostať ešte niekoľko dní. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies