NAKA má ohľadom streľby v Petržalke podozrenie na 3 zločiny

NETKY.SK • 23 Máj 2019, 10:38 • 2 min
NAKA má ohľadom streľby v Petržalke podozrenie na 3 zločiny

BRATISLAVA - Streľba, ktorá sa odohrala v bratislavskej mestskej časti Petržalka vyšetruje protizločinecká jednotka NAKA, ktorá začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy a zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"V predmetnej veci sa momentálne uskutočňujú úkony trestného konania, pričom nie je možné poskytnúť bližšie informácie tak, aby nedošlo k zmareniu, alebo sťaženiu objasnenia, alebo vyšetrenia veci," uviedli policajti.

 

img

 

Bližšie informácie bohužiaľ nemôžu byť poskytnuté z dôvodu povahy vykonávaných úkonov. Streľba sa odohrala krátko pred 16 hodinou na Holíčskej ulici, pri ktorej sa zranil muž. Následne bol prevezený do Univerzitnej nemocnice Bratislava v kritickom stave. 

 

img

 

V súčasnej dobe je už podľa lekárov mimo ohrozenia života. Polícia vyhlásila po 43-ročnom údajnom strelcovi z Petržalky pátranie, našli ho však mŕtveho. Podľa doteraz zistených informácii spáchal údajne samovraždu. 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies